Saarte Hääle veebikülg uuenes (25)

Saarte Hääle veebikülg uuenesEile läks Saarte Hääle veebikülg üle uuele tarkvaraplatvormile ja teistmoodi kujundusele, kus suurem rõhk on fotodel ja uudislugude paremal eksponeerimisel.

Saarte Hääle vastutava väljaandja Gunnar Siineri sõnul ei ole uue kodulehe peamine uuendus sugugi mitte kujunduses, vaid selle taga peituvas tehnilises lahenduses. “Vana leht lihtsalt ei võimaldanud enam arendustega edasi minna ja see omakorda tingis vajaduse uue järele,” selgitas ta. Siineri sõnul hakkavad külastajad juba õige pea Saarte Hääle kodulehelt saama oluliselt rohkem infot, kui seni.

Peamine väline uuendus on uuel veebiküljel see, et uudislood on avalehe kesksel osal hõlpsamini kättesaadavad ja neid leidub seal rohkem. Eraldi gruppidesse on veebi avaküljel jagatud uudised, arvamus, sport ja kultuur, kus pildimaterjaliga on välja toodud peamised uued lood neis rubriikides. Iga päev on veebis suurema fotoga välja mängitud ka kolm n-ö põhilugu, mis peamises uudisteaknas põgusa intervalliga vahetuvad.

Paraku ei ole praegu veel võimalik sisestada uuele lehele erakuulutusi, milline võimalus vanal veebiküljel lugejate poolt rohkesti kasutamist leidis, kuid see võimalus saab taastatud loodetavasti järgneva nädala jooksul.

Lähemal ajal on lisandumas ka võimalus leida sama teema kohta käivad artiklid seotult viimase sel teemal avaldatud artikli alt, mis vähendab huviliste vaeva otsingusüsteemis ekslemisel. Uue veebilehe väljatöötamisel ja töölerakendamisel toetas Saarte Hääle meeskonda nõu ja jõuga Martin Orn e-turundusettevõttest ADM Interactive.

Kui kellelgi on tähelepanekuid või ettepanekuid, kuidas meie uus kodulehekülg veel paremaks muuta, siis on need oodatud e-postiaadressil saartehaal@saartehaal.ee. Saarte Hääle veebikülge külastab praeguse seisuga 50 000 unikaalse IP-aadressiga külastajat kuus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 866 korda, sh täna 1)