Saare maakonna elanike arv vähenes veelgi (1)

Saare maakonna elanike arv vähenes veelgiMaikuu jooksul vähenes Saare maakonna elanike arv rahvastikuregistri andmetel 15 inimese võrra. Maavalitsuse andmeil registreeriti mais 27 sündi ja 30 surma. Negatiivne oli ka rändesaldo: Saare maakonna registreeris mais oma elukohana 51 inimest, uus elukoha aadress väljaspool maakonda tekkis registrisse 63 endisel maakonna elanikul.

2012. aasta esimese viie kuuga on Saare maakonna elanike arv vähenenud 154 inimese võrra, eelmisel aastal vähenes saare rahvastik sama ajaga 13 inimese võrra. Võrreldes eelmise aasta viie esimese kuuga on maakonda registreerunute arv vähenenud 25%  võrra (mullu 288 inimest, tänavu 213), väiksem on ka registreeritud sündide arv – läinud aastal sündis sel perioodil 133 last, tänavu aga 124. Väljarännanute arv (303) on seevastu viimase viie aasta suurim. 1. juuni seisuga oli Saare maakonna elanike arv rahvastikuregistris 35 424.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 860 korda, sh täna 1)