Kaarel Väli – armastusega tantsu juures

Kaarel Väli – armastusega tantsu juures

TANTSUSAATES: Hinnatud treener ja õpetaja Kaarel Väli ning tema partner Natalja Barajeva aeglast valssi tantsimas. Valss oli üks neist tantsudest, millega nad nägid kõige rohkem vaeva. Foto: TV3

TV3 populaarses saates “Tantsi tagumik trimmi” treeneri ja lavastajana vaatajaid võlunud Saaremaalt pärit Kaarel Väli (29) on tunnustatud koreograaf, hinnatud lavastaja, nõudlik tantsuõpetaja ja professionaalne tantsija.

Ehkki olen andekat ja sümpaatset noormeest vaid teleekraanil näinud, jäi Tallinna linnamelus ringi sebiva rahva seas kohe silma tema teistest erinev liikumismaneer, mis andis tunnistust mehe treenitusest. Samuti isikupärane välimus – blondi patsiga ja kandilised prillid ees.

Kuidas te tantsu juurde jõudsite?

Kui olin 7-aastane ja nägin esinemas oma lasteaiakaaslasi, kes olid selleks ajaks juba paar aastat harjutanud, olin kindel, et see on just see, millega tegeleda tahan. Käisin vanematele (Kaarli ema on perearst Sille Väli ja isa treener Aarne Väli – toim) nii kaua närvidele, kuni nad viisid mind Flamingo tantsukooli sisseastumiskatsetele. Sealt see kõik algaski. Aga teadsin, et õpetajaks ma saada ei taha.

Ent juba ülikooli ajal õpetasin päris palju, kuid võtsin seda kui ajutist nähtust. Aga kuidagi on kujunenud nii, et olen jäänudki rohkem õpetamise peale.

Päris tantsijana ma ennast ei näe, pigem koreograafina. Kui ma oleksin tahtnud olla ainult tantsija, oleksin ennast ka selles suunas edasi treeninud ja tõenäoliselt ei viibiks ma praegu Eestis.
Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 651 korda, sh täna 1)