Kuhu minna

Kuhu minna

LAUPÄEV, 2. juuni

KINO
Diva suletud.

KONTSERT
Leedris kl 19 suveõhtu küünikontsert Leedris. Üles astuvad Kambja segakoor Läte ja Lümanda külakoor. Tantsulusti pakuvad tantsurühm Mõnusad Lümandast ja Rukkilill Kihelkonnalt. Pärast kontserti tantsuvõimalus. Kontsert on tasuta, samas on võimalus annetada Leedri tuuliku taastamise toetamiseks.

ÜRITUS
Torgu puhkemaja juures Iide külas Saaremaa XI külade päev. Kl 11 avamine, tervitussõnad. Kl 12 foorum teemal “Vabaühenduste toimetulek ja roll külas”, moderaator Urmo Kübar, Eesti mittetulundusühingute ja sihtasutuste liidu juhataja; sõna on kõigil. Kl 13.30 piknik oma toidukorvist. Kl 14.15–16 meelelahutusprogramm: spordivõistlused, mälumäng, laadamelu. Kl 16 päeva lõpetamine. Kl 16.15 soovijatele ekskursioon militaarmuuseumi.
Kuressaares linnuse taga platsil kl 13 ja kl 16 Tsirkusetuur. Ameerika surmaratas, džigitid hobustel, žonglöörid, Reini ratas, imeline mustkunst, akrobaadid, armsad loomad ja sõbralikud klounid. Piletid alates 7 eurost.

TANTS
Divas Eesti parim raadiosaade “Naistekas” külastab Divat. Alati säravad Kirsti Timmer ja Meelis Tõrv korraldavad meeletu sõu. DJ Sven Arusoo.
Mönusas Villemis Pepper Souce’i rokiklassika.
Kodulinna lokaalis DJ Urmas Rämmal.
Club Privilege’is DJ Gen Vikat.
Ööbiku klubis parimad 80-ndate ja 90-ndate hitid võtab plaadimasinast DJ Sander Loel.
Kapteni kõrtsis ansambel Kontrast.

SPORT
Nasva spordikompleksis Eesti MV III – Lääne liiga: kl 14 Saaremaa JK aaMeraaS vs. Rapla JK Atli.

PÜHAPÄEV, 3. juuni

KINO
Divas kl 15.30 ja kl 18.30 “Tasujad”. Pilet 4 €.

KONTSERT
Laimjala rahvamajas kl 12 muusikaringide kevadkontsert. Esinevad laululapsed ja naisansambel Virtinad. Sissepääs tasuta!

ÜRITUS
Lümanda kultuurimajas kl 11 perepäev. Esinevad vallavanem, kultuurimaja kõige vanemad ja nooremad rahvatantsijad ning Lümanda Karu-Kati lasteaia laululapsed. Pärast seda on kõigil võimalik osaleda osavusmängudes, seda nii individuaalselt, koos lapse või kogu perega. Iga osaluskorra eest läheb nimi loosikasti ja päeva lõpus loositakse välja toredaid auhindu. Pärast mänge algab pääste- ning politsei- ja piirivalveameti demonstratsioonesinemine. Kella 13-st saab osaleda mitmes ettevõtmises: terve perepäeva on lastel järelevalvaja juuresolekul võimalik lustida kahel batuudil: üks on beebidele ja teine suurematele lastele. Lasteaia hoolekogu korraldab mänguväljaku tarbeks heategevusliku kirbuturu. Kultuurimaja terrassil avab lasteaia hoolekogu heategevusliku kohviku. Majas sees näeb filme – maanteeamet näitab Jänku Jussi liiklusohutusalaseid multikaid. Avatud on meisterdamise õpituba. Piletit ei ole, soovi korral on võimalik teha annetusi MTÜ Karu-Kati Õpituba arvelduskontole nr 10220192575226.
Kuressaares linnuse taga platsil kl 13 ja kl 16 Tsirkusetuur. Ameerika surmaratas, džigitid hobustel, žonglöörid, Reini ratas, imeline mustkunst, akrobaadid, armsad loomad ja sõbralikud klounid. Piletid alates 7 eurost.

SPORT
Võhmal kl 10 Saaremaa petangi KV IV etapp (üksikmäng), Mustjala valla lahtised meistrivõistlused.

ESMASPÄEV, 4. juuni

KINO
Divas kl 18 “Tasujad”. Pilet 4 eurot.

SPORT
Kuressaare linnastaadionil kl 19 JK Sarma seeriajooks – 5000 m. Ühtlasi ka Saare maakonna MV. Info tel 55 641 605.


ÜLESKUTSE

Alustame taas viktoriiniga “KES KEDA!”
Viktoriin toimub 5., 12., 19. ja 21. juunil kl 20 Roomassaare kohvikus. Võistkonna suurus maksimaalselt 6 inimest. Eelnev registreerumine kohustuslik. Võistkonna liikmeid ei ole vaja kirja panna, kuid võistkonna nimi tuleb registreerida enne 4. juunit.
Sel korral on nelja etapi peale ühekordne osavõtutasu 3,5 eurot inimese kohta, mida saab tasuda 5. juunil.

Igal etapil esitatakse 25 küsimust, millele võivad lisanduda lisaküsimused. Üldvõitja selgub neljanda etapi lõpuks. Abimaterjale kasutada ei tohi. 5 küsimust on taas päevakajalised ja need võtame ajalehest Saarte Hääl.
Reg: annika.vaalma@gmail.com või 56 958 349.

Annika Väälma

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)