Arensburgi hotell tähistab ümmargust sünnipäeva

Arensburgi hotell tähistab ümmargust sünnipäeva

Foto: Internet

Kuressaares asuval Arensburg Boutique Hotel ja Spa’l täitus eile kümnes tegevusaasta.

Hotelli tegevjuht Terje Nepper tõdes Saarte Häälega kõneledes, et kümme aastat on möödunud üllatavalt kiiresti. “Kui esimesed viis aastat möödusid suhteliselt rahulikus rütmis, siis viimased viis on läinud pidevas arengus ja askeldustes,” ütles Nepper.

Ta rääkis, et pärast hotelli uue osa avamist 2007. aasta juunis alustati ka kultuuriprogrammi pakkumisega, mis on neile toonud palju tunnustust. Viimase viie aasta jooksul on Arensburgi restoranides ja Päikeseterrassil olnud peaaegu 300 kontserti, lisaks raamatuesitlused, ooperipäevade autogrammitunnid, koolitused, seminarid, infopäevad, heategevusüritused, veini- ja konjakiõhtud, kord kuus käib koos Eesti suurim veiniklubi Arensburg.

Eelmisest aastast korraldab Arensburg ka nn Ooperikohvikut lossihoovis. Sellel kevadel oli aga esmakordselt Kuressaares just Arensburgi restoranis Muusa Eestis populaarne Stand Up Comedy Estonia.

Terje Nepper nentis, et kõigi oma toimetamiste eest tunnustati neid ka 2011. aasta parima turismiettevõtte tiitliga. “Rõõmud ja mured käivad ikka käsikäes. Kui vahel tuleb käega löömise tahtmine, siis kuskilt pilve tagant ilmub ootamatult päike ja annab jõudu edasi minna,” lausus tegevjuht, lisades, et kerged ei ole need 10 aastat kindlasti olnud. “Siinkohal tänud meie tublidele ja asendamatutele töötajatele,” sõnas ta.

Sünnipäeva tähistab Arensburg Terje Nepperi kinnitusel igati väärikalt – kogu suve on Päikeseterrassil kontserdid, mis pakuvad suures osas rõõmu just kohalikele elanikele. “Arensburg on alati püüdnud olla oma tegemistes kohalikule kogukonnale avatud,” kinnitas ta. Ühes koostööpartneritega on hotell tegevjuhi sõnul ühendanud jõud ja püüdnud igaks nädalalõpuks pakkuda midagi toredat.

Arensburgi täpne sünnikuupäev oli eile, 1. juunil, ning sel puhul toimus kontsert “Vanadest vene romanssidest Võssotskini”, täna annab kontserdi Villu Veski – Arensburgi kauaaegseim koostööpartner. Kogu suvi tuleb Nepperi kinnitusel sünnipäevameeleolus ja üritusterohke.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 195 korda, sh täna 1)