Kuressaarest Tallinna enne 1. juunit lennata ei saa

Kuressaarest Tallinna enne 1. juunit lennata ei saa

 

Paus Kuressaare–Tallinna lennuliinil võib kesta 1. juunini, teatab Kuressaare lennujaam.

AS-i Kuressaare Lennujaam kodulehekülg teatas eile lennufirmalt Avies saadud teatele tuginedes, et Tallinna–Kuressaare–Tallinna lende ei toimu 31. maini.
Saare maavalitsuse transpordinõunik Taavi Kurisoo ütles, et maavalitsus ei oska lennujaama kodulehel olevat infot kommenteerida. “Meiega Aviesil sellist juttu küll pole olnud,” kinnitas ta. Avies ise mingit kommentaari lendude alguse kohta ei väljastanud.

Ka eile oli leping lennuliini operaatoriga jätkuvalt allkirjastamata. Kurisoo sõnul lubas Aviesi esindaja eile tööpäeva lõpus, et leping sõlmitakse täna ehk teisipäeva hommikul. Ehkki lepingu järgi hakkab Avies lendama 1. juunist, on maavalitsusel siiski lootus, et lennufirmal õnnestub hankida lisalennuk, alustamaks liini teenindamist lepingus ettenähtust varem. Kurisoo sõnul on Aviesil tekkinud probleemid lennuki hankimisega, kuigi varem olevat lennufirma maavalitsusele kinnitanud, et lennuk on juba Eestis ja vajab vaid ülevaatamist.

Lennuameti lennutegevuse osakonna juhataja Jaanus Ojamets ütles, et AS-i Avies esindajad käisid eile esmakordselt lennuametis uurimas rendilennuki Kuressaare–Tallinna liinile toomisega seotud nõudeid. Ojamets lisas, et rendilennuki kasutamise kooskõlastus on pelgalt vormistamise küsimus ega võta aega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)