Teadmatus lennuühenduse osas kestab (7)

Teadmatus lennuühenduse osas kestab

 

Kuna Saare maavalitsusel ei õnnestunud eile lennufirmaga Avies liinilepingut sõlmida, siis on praegu selgusetu, kas Kuressaare ja Tallinna vaheline lennuliiklus algab ikka esmaspäeval, nagu seni räägitud.

Saare maasekretär Jaan Leivategija ütles eile enne tööpäeva lõppu, et hommikul oli lepingu sõlmimise lootus, kuid õhtuks lepingut ikkagi polnud. Leivategija ei välistanud, et leping võidakse sõlmida ka nädalavahetusel.
Ka AS-i Avies esindaja ei osanud öelda, millal leping allkirjad saab ja kas lennuk esmaspäeval lendab. Aviesi kodulehe andmeil ei ole endiselt võimalik Kuressaarde lennupiletit osta. Mitte mingisugust infot lendude toimumise kohta polnud eile õhtul ka Kuressaare lennujaamal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)