Üleskutse: Leedri rahvas valmistub viiendaks kokkutulekuks

Üleskutse: Leedri rahvas valmistub viiendaks kokkutulekuks

 

Sel aastal möödub 20 aastat esimesest Leedri küla kokkutulekust, mis on sestpeale toimunud iga viie aasta tagant.

Praegu valmistume võõrustama kõiki Leedri inimeste sõpru, tuttavaid ja järeltulijaid 5. kokkutulekul 23. juunil.
Alustame kell 12 külaväljal perede võrkpalliturniiriga, avades nii äsja valmis saanud võrkpalliväljaku. Kell 14–15 on avatud start orienteerumismängule, mis viib osalejad ringkäigule Leedri maalilistel külatänakutel.
Kell 15–17 paneme üles meelelahutuslikud mängud, osalejate vahel lähevad hiljem loosimisele auhinnad.
Kokkutuleku avame ametlikult kell 17. Uudisena korraldame tänavu küünis küla kaug- ja lähiajaloo tutvustamise: Urve Vakker räägib Leedrist pärit kunagisest vallavanemast Gustav Triipanist ning Jaanika Vakker teeb ülevaate Leedri küla seltsi viie aasta tegemistest, arengutest ja tulevikumõtetest.

Kogu õhtuks paneme ekraanile jooksma filmid varasematest kokkutulekutest ja muudest üritustest. Nende hulgast on ilmselt unikaalseimad 1967. või 1968. aastal Valter Toomsalu üles võetud kaadrid Lümanda sovhoosist, kooliperest ja Leedri küla rahvast.
Kutsume teidki üles: kui teil on vanu huvitavaid Leedriga seotud filme või fotosid, mida võiks koos vaadata, andke endast märku Ain Rannale (tel 56 466 648). Õhtu jooksul loodame osalejaid üllatada mõne vahenumbriga. Lõkke süütame kell 21 ja tantsida saab hommikuni.
Et õhtu on pikk, palume igal perel ühes võtta taldrikutäis magusat ja teine soolast. Et juttu jätkuks kauemaks, tooge kaasa mõni vana pildialbum, fotod või huvitava looga ese.

Seekord oleme plaaninud kokkutuleku läbi viia osalustasuta, meie üritusele on õla alla pannud Leedri küla selts ja Lümanda vallavalitsus. Kes soovib aga rahaliselt toetada, saab teha annetuse Leedri küla seltsi kontole nr 10220106865016. Vaba raha tekkel kasutame seda pärast kokkutulekut tuuliku renoveerimise omaosaluse katteks.
Kõige enam rõõmustame aga selle üle, kui te ise meile külla tulete. Kohtumiseni Leedris 23. juunil!

Leedri küla seltsi juhatus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)