Adena Sepp ilmutas uue romaani

Adena Sepp ilmutas uue romaani

 

Kirjastus Ersen andis eelmisel nädalal välja Adena Sepa järjekordse romaani, mis kannab pealkirja “Põimunud saatuselõngad”.
See on Salmel elava Sepa Naadi viimane, arvult juba viies üllitis, mille kirjastus on liigitanud ajaviiteromaanide hulka. Kaanekujunduse tegi Reet Helin.

Algselt ilmus romaani lühem variant mõni aeg tagasi Saarte Hääles järjejutuna pealkirja all “Mineviku viirastused”. Ent kui Naadi lugejatega kohtumas käis, saanud ta sealt tuge ja mõtte, et sama teemat võiks edasi arendada pikemaks romaaniks. Sünnib ju tema kodukandis nii palju põnevat, et need juhtumused lausa kutsuvad end raamatusse kirjutama.
Nii saigi “Põimunud saatuselõngad” vägagi kaasaegne, kuna sellesse on sisse pandud kõik see, mis Salme kandis juhtunud ja kõneainet pakkunud. Näiteks Salme viikingilaeva leidmine, suvelavastus “Läänemere isandad”, mille jälgimist ja nautimist hakkas ühtäkki segama tugev helikopterimürin, Sõrve pärimusmuusikaansambel Küi (sõrve keeles vaskuss – A. K.) ning romaani lõpus süüdatakse mere ääres muinastulesid.

Pikemalt saab Adena Sepast ja sellest, kuidas üks juba õige auväärses eas naisterahvas ühtäkki romaanikirjanikuks hakkas, lugeda laupäevase Saarte Hääle Saarlase leheküljelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)