Uus versioon: Rappija Jack oli tegelikult naine? (1)

Uus versioon: Rappija Jack oli tegelikult naine?

RAPPIJA JACQUELINE? Endine briti advokaat John Morris üllitas raamatu, milles püütakse tõestada, et Londoni kurikuulus sarimõrtsukas oli hoopiski naine – Walesis sündinud Lizzie Williams (pildil). Foto: internet

Inglismaal ilmus äsja endise briti advokaadi John Morrise sensatsiooniline raamat, milles autor püüab tõestada, et kurikuulus Rappija Jack oli tegelikult naine. See peaks ka seletama hirmuäratava sarimõrvari käitumise kummalisust. Kõnealune teos on tekitanud ajaloolaste elava debati.

62-aastase juristi arvates oli Whitechapeli mõrtsukas Lizzie Williams, Briti kuningakoja arsti John Williamsi abikaasa. Muide, varem on mitmed kriminalistid oletanud, et Rappija Jack oli Sir John Williams, nüüd on siis kahtlus langenud tema naisele.

Morris on seisukohal, et Lizzie Williams tappis Londoni prostituute lihtsal põhjusel – ta ise oli viljatu ega saanud lapsi. See, et kõigil ohvritel oli emakas välja lõigatud, olevat Morrise arvates tema versiooni kasuks rääkiv peamine argument.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 102 korda, sh täna 1)