Kaks imetegu korraga

Kaks imetegu korraga

TÄPSELT ÜHEL LAINEL: Aneta (vasakul) ja Lota teevad pea kõike ühel ajal – kui üks hakkab siputama, hakkab ka teine. Foto: Tõnu Veldre

Värske ema Anli Alliksooni jaoks on tänavune emadepäev hoopis teistmoodi kui varasemad. Kui veel aasta tagasi oli ta ühe vahva poisslapse ema, siis sel aastal on tal kodus kaks täpselt ühte nägu ja tegu pisipiigat lisaks. “Oi jaa, tunduvalt suurem praaznik tuleb meil nüüd,” kinnitab ta naljatades.

Napilt kolmenädalased Aneta ja Lota olid nii oma ema Anli kui ka isa Tõnise jaoks suur, aga ütlemata vahva üllatus. Seda just seepärast, et kaksikuid ei osanud neist kumbki oodata. Eriti suur oli üllatus ema Anli jaoks, sest senimaani ei olnud ta teadlik, et tema suguvõsas oleks varem mitmikke sündinud. Hiljem selgus küll, et ta vanavanaisa oli olnud kolmik.
“Nad tulid meil ikka väga suure üllatusena! Mina ei teadnud, et minu suguvõsas oleks kaksikuid olnud ja sellega me üldse ei arvestanud, et Tõnise suguvõsas on mitmikke olnud küll,” naerab värske kolme lapse ema Anli.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 79 korda, sh täna 1)