Rauni baar otsib rentnikku

Rauni baar otsib rentnikku

 

Viimased kolm aastat Orissaare vallas Tagavere külas Rauni baari pidanud Erki Lukner ja Kerli Treial on otsustanud baaripidamisest loobuda.

Ettevõtja Erki Lukner põhjendas Saarte Häälele, et kuna ta ei suuda kahte ettevõtet korraga majandada, nii baari kui ka samas majas asuvat autoremonditöökoda, siis otsustas ta valiku teha viimase kasuks. “Mõlemaid korraga pidada, see käib üle jõu,” tõdes ta. Küsimusele, kuidas ta baari külastatavusega rahule jäi, tähendas Lukner, et võis vägagi rahule jääda. “Suvehooajal töötas väga kasumlikult,” tunnistas ta.

Rauni POÜ esimees Aive Kesküla ütles, et seni ei ole keegi ruumide rentimise vastu veel huvi tundnud. “Me saame aru, et seda on proovitud mitmeid kordi rentida, aga asi ei ole millegipärast käima läinud,” märkis Kesküla, lisades, et tegelikult on asukoht väga soodne ja samas poleks seal vaja ka väga suuri investeeringuid teha. Kui kellelgi on huvi ja tahtmist, võib ühendust võtta Rauni POÜ kontoriga telefoninumbril 45 28 610 või mobiilil 56 509 101.

Soodsa asukohaga 28-kohalises baaris Saaremaa peamagistraali ääres sai lisaks tavapärasele kõhutäitmisele soovi korral ka duši all käia või pidusid korraldada. Endisest Orissaare kolhoosi sööklast välja kasvanud Rauni baar alustas Tagaverel aastal 1995.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 97 korda, sh täna 1)