Kallemäe kooli direktoriks saab Kaire Kiil (6)

Kallemäe kooli direktoriks saab Kaire Kiil

 

Konkursikomisjon teeb haridus- ja teadusministrile ettepaneku nimetada kuue kandidaadi hulgast Kallemäe kooli uueks direktoriks Kaire Kiil (fotol), kes praegu töötab Kuressaare väikelastekodu direktorina.

Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Raivo Trummal ütles, et Kaire Kiil on töötanud erivajadustega lastega erinevates haridus- ja sotsiaalasutustes juba 1991. aastast ning on selle küllaltki keerulise temaatikaga hästi kursis, mõjudes seega ka komisjonile veenvana.
Kaire Kiili sõnul kandideeris ta Kallemäe kooli direktori kohale viimasel minutil pärast pikka kaalumist, sest muutuste teel olevas Kuressaare väikelastekodus ei pruugi tema praegune ametikoht alles jääda. Lisaks oli Kallemäe kool tema esimene töökoht ja koolimaja asub tema praeguse elukoha lähedal.
Haridus- ja teadusministeerium kuulutas välja konkursi Kallemäe koolile uue direktori leidmiseks, kui 43 aastat kooli juhtinud Arvi Liik möödunud aasta detsembris pensionile jäi. Praegu juhib kooli direktori kt Piret Kaminskas-Ustel.

Ivika Laanet, Ain Lember

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 244 korda, sh täna 1)