Saarlased käisid Saaremaad avastamas

Saarlased käisid Saaremaad avastamas

HEAD TURISMIHOOAEGA: Turismitalunikud Mati Tarvis (Jurna), Ea Velsvebel-Greenwood (Good-Kaarma), Jüri Mitt (Sõrve) ja Airi Tarvis (Jurna) degusteerivad Tehumardi puhkeküla mahetoodangut. Foto: Aare Laine

2. mai hommik on justkui tellitult päikesepaisteline. Just niisugusele päevale on SA Saaremaa Turism sättinud oma traditsioonilise õppereisi turismiedendajaile, et tutvuda kodusaare uute ja uuenenud majutuskohtade, puhke- ja külastuskeskustega.

Kitzbergi tänava parklas Kuressaares astub bussi poolsada uudishimulikku giidi, turismitalu omanikku, reisikorraldajat ja turismiinfo jagajat.
“Täna siis mängime niisugust mängu, et mina olen giid ja teie avastate Saaremaad,” teeb bussis giiditooli istunud Värava turismitalu peremees ja kogenud ekskursioonijuht Aado Haandi seltskonnale ettepaneku.
Esimene peatus on Nasval, kus reisiseltskonna võtab vastu uhiuue Piibutopsu puhkemaja perenaine Maret Assafrei. Mullu juunis külalisi võõrustama hakanud puhkemajast oli eelmise reede Saarte Hääles juba pikemalt juttu.

Täismahus lugu loe Saarte Hääle paberväljaandest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 82 korda, sh täna 1)