Kaarma vald on Saare maakonna võrkpallimeister

Kaarma vald on Saare maakonna võrkpallimeister

SAAREMAA MEISTER: Kaarma võidukas meeskond. Võistkonnas mängisid: esireas vasakult Tom Torn, Vaano Viik, Gabriel Sepp, Egert Ader ja Eldur Torn; tagareas vasakult Helar Jalg, Karlis Mesila, Karel Ellermaa, Denis Losnikov, Villu Vahter ja Jonatan Usin. Pildilt puuduvad Hindrek Pulk, Tarjet Truks ja Oliver Mõru. Foto: Heiki Eelma

Krooniks üliedukale võrkpallihooajale kujunesid Kaarma võrkpalluritele maakonna meistrivõistlused. Head ja kollektiivset mängu demonstreerinud noor meeskond liikus kogu turniiri vältel samm-sammult, aga kindlalt finaali poole.

Eesmärk saavutati ja finaalis võeti mõõtu teada-tuntud Silvestoni meeskonnaga, kus mängisid nn vanad tegijad, kelle seas on mitmekordseid maakonna meistreid ja ka ülemaailmsetel Saarte mängudel silma paistnud mehi.
Finaal koosnes kahest mängust, kus mängude viigilise tulemuse korral oleks käiku läinud nn kuldne geim.

Kaarma võistkond ilmutas aga südikust ja suurt võidutahet ning alistas Kuressaare spordikeskuses oma tunduvalt kogenuma vastase mõlemas mängus: esimesel päeval, 28. aprillil 3 : 0 ja järgmisel päeval pärast tunduvalt tasavägisemat mängu 3 : 2.
Äärmiselt oluline on, et Kaarma võrkpalli hing ja eestvedaja Eldur Torn on suutnud komplekteerida löögivõimelise ja tahtejõulise meeskonna, kes tuli välja keerulistest mänguolukordadest ja oskas vastastele oma tahte peale suruda.

Rein Orn

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 246 korda, sh täna 1)