Võrkpallis Kaarmale vastast ei olnud

Maakonna meistrivõistlused võrkpallis 2012Võitnud sel hooajal maakonna meeste võrkpallikarika, pani Kaarma meeskond hooajale punkti ka meistritiitli võitmisega. Finaalis alistati Silveston kahes kohtumises.

Kaarma ja Silvestoni mängus oli tegu sulaselge põlvkondade vahelise arveteklaarimisega. Kui Silvestoni poole peal mängisid sellised teada-tuntud tegelased nagu Andris Õunpuu, Toomas Jasmin ja Hannes Sepp, siis teisel pool võrku olid tulevikunimed Deniss Losnikov, Karel Ellermaa, Karlis Mesila ja teised Eesti omavanuste koondisesse kuuluvad noormehed.

Finaalseeria esimeses kohtumises laupäeval pakkusid meeskonnad võrdsete mängu, kuid kõik kolm geimi suutis Kaarma endale vormistada. Silveston sai geimides vastavalt 22, 23 ja 21 punkti.

“Tegelikult otsustatigi finaal ära laupäeval,” tõdes Kaarma treeneripingil istunud Gabriel Sepp.

Vaatamata treeneri arvamusele oli just pühapäevane korduskohtumine tasavägisem. Esimeses geimis jätkas Kaarma eelmisel päeval alustatud seeriat ning võitis 25 : 19. Teises geimis suutis esimest korda võiduni jõuda Silveston, kes tegi vahespurdi geimi keskel, millele Kaarma ei suutnudki vastata.

Kolmandas geimis oli taas parem Kaarma tulemusega 25 : 21. Kaarmal oli seejärel vaja vaid üht geimivõitu ning meistritiitel oleks käes olnud. Silveston aga alla ei andnud. Viigiliselt liiguti kuni seisuni 22 : 22 ja siis võttis ohjad Silveston ning Andris Õunpuu ja Tanel Lindmetsa resultatiivsetest rünnakutest võeti ka geimivõit 25 : 22. Mängu otsustavas geimis hoidis Kaarma küll kogu geimi jooksul väikest edu, kuid geimi lõpus vähendas Silveston vahe vaid punktini. See oli ka kõik, mida suudeti, ning seisuga 15 : 12 oli Kaarma võitnud mängu ja ka kogu meistrisarja.

Treener Gabriel Sepp arvas, et teise mängu võit tuli tänu sellele, et suudeti rohkem keskele mängida, ning ta kiitis ka poiste blokki ja servi vastuvõttu. Sepa sõnul näitas see, et noored mehed meistrivõistlused kinni panid, et vanad mehed võivad nüüd rahulikult pingil istuda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)