Kuivastu–Virtsu liinil kehtib kevadgraafik

Kuivastu–Virtsu parvlaevaliinil hakkas kehtima kevadgraafik, suuremal osal päevast toimuvad reisid iga 35 minuti järel, teatas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin. Seni väljusid laevad ühest sadamast iga tunni ja kümne minuti järel. Kevadgraafik kehtib 20. juunini, siis tuleb tipphooajaks reisidele veelgi lisa.

Tihedam graafik rakendub reeglina reisidel vahemikus kell 11.25 väljumisega Kuivastust kuni kell 18.45 väljumisega Virtsust, reedeti lõpeb 35-minutiline graafik kella 21.05 reisiga Virtsust. Muudel aegadel väljuvad parvlaevad endiselt iga tunni ja kümne minuti järel.
Muudatus on ka ohtlike veoste väljumisaegades. Uued ohtlike veoste ajad on Virtsust kell 12 ja 17.35 ning Kuivastust kell 10.50 ja 17.35. Uudsena toimub ohtlike veoste ring ka laupäeviti Virtsust kell 14.40 ja Kuivastust kell 21.40.
Tavareisijate jaoks on ohtlike veoste reis samuti veidi erinev – parvlaev võtab neile reisidele vähem sõidukeid, väikesed sõidukid suunatakse alumisele autotekile ja kõik reisijad peavad autotekkidelt lahkuma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 76 korda, sh täna 1)