Suitsupriiks jäi 14 klassi (1)

Saare maakonnas alustas “Suitsuprii klassi” võistlust 18 klassi kuuest koolist, vastu pidas võistluse lõpuni 14 klassi.

Saaremaa tervisenõukogu on südame- ja veresoonkonnahaiguste ennetamise programmi rahast ergutusauhinnaks välja pannud 75 eurot. Ergutusauhinna saab üks võistluse perioodil vastupidanud klass ja sel aastal sai selle loosi tahtel Orissaare gümnaasiumi 6. klass.
Võistlus toetab mittesuitsetamist kui eluviisi ja tõekspidamist, innustades mittesuitsetajaid jääma kindlaks oma valikus. Teine eesmärk on vähendada koolilaste seas levinud suitsetamist, motiveerides tubakat tarbivaid noori sellest loobuma.
Kõik võistluse edukalt läbinud klassid osalevad vabariiklike auhindade loosimises. Auhinnad loositakse välja 16. maiks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)