Juhtkiri: Kus tegijaid, seal nägijaid (1)

Kuressaares on ennegi olnud nädalavahetusi, mil vägijookidest julgust saanud mehepojad on pimeduse varjus oma rammu näitama asunud.

Ka möödunud puhkepäevad ei olnud erand, sest öösel juhuslike autode peal oma pingeid maandav poistesalk ei olnud just meeldiv vaatepilt. Õnneks on meie linnas veel kodanikke, kes juhtunut märgates otsustasid sellest kohe politseid teavitada. Eks mundrimeeste kiire kohaletulek aitas kaasa ka sellele, et lõhkujatel tuleb oma teo tagajärgede eest vastutada, ning andis kindlustunnet nii autode omanikele kui ka linnaelanikele, keda juhtunu ehmatas.

Teine lugu oli Põduste jõel parvetamisega. Parvetamine ju otseselt kedagi ei kahjusta, juhul kui parve materjal on seaduslikul teel saadud. Samas on äärmiselt inetu, et lõbusasti aega veetnud inimesed oma sodi Kuressaare Linnamajanduse meeste koristada jätsid. Seega andis selle teo tagajärgede koristamine jälle hoobi maksumaksja rahakotile.

Ei maksa aga arvata, et pahateod avastamata jäävad. Üks kahest: kas keegi näeb pealt või ei suuda pätid ise suud pidada ja asuvad sõprade ees oma “saavutustega” praalima.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)