Kaitseliit ei välista maja müümist (16)

Saarte Hääl kirjutas üleeile, et Kaitseliit on pannud Kuressaares Allee tänaval asuva maja kordategemise plaanid kalevi alla. Selle uudise jätkuks teatas Kaitseliit, et ei välista ka maja võõrandamist.

“Me kaalume ühe variandina Allee tänava maja võõrandamist,” ütles Saarte Häälele Kaitseliidu avalike suhete osakonna nooremstaabiohvitser nooremleitnant Merle Ott. Otsust või muid reaalseid samme selles suunas siiski tehtud pole, kuna Kaitseliidu vara võõrandamine on pikk ja keerukas protsess.
“Vastavalt Kaitseliidu seadusele võõrandab Kaitseliit temale kuuluvat kinnisvara keskkogu otsusel ja vabariigi valitsuse loal,” lisas Ott.
Kaitseliit on seisukohal, et kuna raha napib, ei ole Allee tänaval asuva hoone kordategemine kõige otstarbekam, kuna see pole riigikaitse seisukohalt esmatähtis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 58 korda, sh täna 1)