Lauamängudes selgitati medalivõitjaid

Läinud laupäeval toimus Kuressaare lauatenniseklubi Tops mänguruumides 2012. aasta maakonna meistrivõistluste finaalturniir lauamängude mitmevõistluses. Kirkamad medalid pälvisid koduseinte toetusel võistelnud Gunnar Usin ja Villu Kallas (mõlemad LTK Tops) ning pronksise autasu viis koju Kärla valda esindanud Väino Uljas.

Hõbemedali pärast käis äge heitlus kuni viimase vooruni, kus Uljas alistas Kallase tulemusega 5 : 3, kuid varasemates voorudes enam punkte kogunud Kallas suutis säilitada Uljase ees ühepunktilise edu (vastavalt 22,5 p ja 21,5 p).
Üldarvestuses saavutas märkimisväärse kuuenda koha Milde Burkova (Saaremaa maleklubi), kes oli ühtlasi ka absoluutarvestuse parim naismitmevõistleja.
Lauamängude mitmevõistluse hooaeg ei ole sellega veel lõppenud. 21. aprillil kl 11 oodatakse kõiki naisi osalema maakonna meistrivõistluste turniirile ja 28. aprillil lõpeb hooaeg juba traditsiooniks saanud lahtise paarismänguturniiriga. Mõlemad turniirid toimuvad Kuressaare LTK Tops mänguruumides Marientali tee 27.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)