Kenneth Sepp pääses EAL-i akadeemiasse

Saaremaa noor rallisõitja pääses 21 finalisti hulgast 10 parema sekka, kes osalevad Eesti autospordi liidu akadeemia programmis. Laupäeval Rap-las läbi viidud katsed koosnesid viiest osast: füüsilised testid, intervjuu ajakirjanikega, vestlus žüriiga, võistluskogemuse hinnang ja sõidutest.

Sõidutestis, mis korraldati Rapla kardirajal üsna keerulistes oludes, hinnati nii kiirust kui ka stabiilsust ja sõidu ajal kasutatud sõiduvõtteid ning tegutsemist ohuolukorras.
EAL-i akadeemia koosneb kuuest koolitustsüklist, kus omandatakse teoreetilisi ja praktilisi teadmisi autospordist ja sellest, kuidas sel alal edukas olla. Kokku on kavas kuus kahepäevast loengusarja ning samapalju treeninguid ralli- ja ringradadel. Sellele lisandub veel mentori kohalolek Eestis toimuvatel võistlustel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)