Punane kukk lehvitas tiibu Kõljalas ja Pangal (3)

Punane kukk lehvitas tiibu Kõljalas ja Pangal

Foto: erakogu

Saare maakonnas toimus sel nädalal väikese vahega kaks tulekahju.

Inimesed kummalgi korral viga ei saanud.

Kolmapäeva õhtul kella 23 paiku põles Pihtla vallas Kõljala külas korter (parempoolne foto). Kui päästjad kohale jõudsid, oli maja suitsu täis, leeke näha ei olnud. Päästjad sisenesid suitsu täis korterisse, kus põlesid akna alla kuhjatud kaltsud ja kušett. Korterist oli eelnevalt väljunud üks mees, rohkem inimesi korterist ei leitud. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Teine põleng toimus neljapäeva hommikul kella 9 paiku, kui Panga külas põles elumaja (ülemine foto). Algul arvati, et majja on sisse jäänud seal elav mees, kuid viimane oli siiski jõudnud majast välja. Kohale saabunud päästjatel suurt midagi päästa enam ei olnud ja elamu põles täielikult maha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 64 korda, sh täna 1)