Saaremaal teenis suurimat palka Ants Tammleht (4)

Saare maakonnas asuvatest riigifirmadest maksid mullu suurimat palka Saarte Liinid ja Saaremaa Teed.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium avaldas läinud reedel oma kodulehel riigifirmade juhtide ja nõukogu liikmete palgaandmed. Äripäev võttis keskmise kuusissetuleku arvestamisel kokku põhipalga ja lisatasud, jagades saadud summa töötatud kuudega.
Avaldatud järjestuse andmeil oli Saare maakonnas kõige suurem keskmine kuusissetulek AS-i Saarte Liinid juhatuse esimehel Ants Tammlehel – 3478 eurot. Kohe tema järel oli aga AS-i Saaremaa Teed juhatuse liige Üllar Seeman 3469-eurose kuupalgaga. Mõnevõrra vähem teenis Saarte Liinide finantsjuht Villu Vatsfeld, kelle keskmine kuupalk oli 3108 eurot. Suurema palga saajate hulgas oli välja toodud ka Saarte Liinide arendusdirektor Peeter Oopkaup, kes teenis kuus keskmiselt 3090 eurot.
Üle-eestilises arvestuses sai suurimat kuupalka AS-i Estonian Air juht Tero Taskila, kes teenis 33 228 eurot kuus. Talle järgnes 11 319-eurose kuupalgaga Eesti Energia AS-i juhatuse esimees Sandor Liive.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 209 korda, sh täna 1)