Estonian Airil tuleb pidevaid lennukirikkeid selgitada (9)

Saare maavalitsus saatis eile Tallinna–Kuressaare lennuliini teenindavale AS-ile Estonian Air järelepärimise, saamaks teada, millest on tingitud lennukite tehniliste rikete sagenemine viimastel nädalatel.

“Maavalitsuse seisukoht on, et lepingut tuleb täita, hoolimata selle peatsest lõppemisest,” ütles Saarte Häälele maavalitsuse transpordinõunik Taavi Kurisoo. Ta avaldas lootust, et Estonian Air mõistab siiski, et kohalike reisijate usalduse kaotus mõjutab reisijate käitumist ka teistel liinidel.
Estonian Airi avalike suhete juht Ilona Eskelinen möönis, et kahetsusväärsel kombel on hilinemisi olnud viimastel nädalatel tõepoolest sagedamini, kuid lennufirma on omalt poolt teinud kõik, et ükski lend ära ei jääks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)