Jätkus kabe kiirturniir

100-ruudulise kabe kiirturniir tõi kokku 8 kabetajat, võistlus kujunes pikaks ja väsitavaks.

Turniiri lõppedes oli Hain Vaheril põhjust “hea sõnaga” meenutada käestlastud võiduseisu Eino Palu vastu teises voorus. Selle arvel pääses Jaan Truu poole punktiga ette ning vahe jäigi lõpuni püsima, kuna viimases voorus liidrid viigistasid omavahel. Nii võitiski turniiri Jaan Truu 6,5 punktiga Vaheri (6 p) ees.
Kui kaks paremat ahnitsevad kokku niipalju punkte, jääb neid teistele napiks. Kolmas oli seekord Olev Krull 3,5 punktiga.
See oli kiirturniiride seeriavõistluse 7. osavõistlus, kaks on veel mängida jäänud. Võrdselt 111,3 arvestuspunktiga juhivadki seekordse turniiri kaks parimat. Järgnevad: 3. Ivar Truu 100 p; 4. Heino Tammeaid 93 p; 5. Eino Palu 91 p; 6. Olev Krull 82 p.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)