Saarte Investeering toetab ametikooli lõpetanuid (2)

Saarte Investeering hakkab igal aastal 1000-eurose stipendiumiga toetama ühte Kuressaare ametikooli lõpetanud ning samas valdkonnas haridusteed jätkavat õppurit.

Koostööleppe allkirjastavad 13. märtsil kell 12 Kuressaare ametikoolis kooli direktor Neeme Rand ja OÜ Saarte Investeering juhatuse liige Tullio Liblik.
“Loodetavasti julgustab stipendium ametikooli lõpetanud noori spetsialiste haridusteel edasi pürgima, et oma valdkonnas tippu jõuda. Saar-te Investeeringu jaoks on noorte tunnustamine ja toetamine juba traditsiooniks saanud, sest meie eesmärk on anda noortele tublidele saarlastele sõnum, et kohalikud ettevõtjad väärtustavad ja vajavad neid,” ütles Saarte Investeeringu juhatuse liige Tullio Liblik, kes on ka Kuressaare ametikooli nõukogu esimees.
Lisaks annab Tullio Liblik Kuressaare ametikooli raamatukogule üle komplekti majandusvaldkonna bestselleriks kujunenud Robert T. Kiyosaki “Rikas isa, vaene isa” sarja raamatutest.
“Ametikoolis spetsialisti ettevalmistuse saanud noore edasiõppimine näitab tõelist huvi ja pühendumist ning sellise inimese väärtus kindlasti tõuseb tööjõuturul,” ütles ametikooli direktor Neeme Rand. “On tore, kui selliseid noori märgatakse ja toetatakse.”

Koostööleppe järgi eraldab Saarte Investeering OÜ kolme aasta jooksul ühele Kuressaare ametikooli lõpetanud õpilasele, kes jätkab kõrghariduse omandamist samas valdkonnas Eestis või väljaspool Eestit, ühekordse stipendiumi 1000 eurot. Stipendiumikonkursi viib läbi ja stipendiaadi nimetab Kuressaare ametikooli moodustatud komisjon.  
Esimest korda antakse stipendium üle Kuressaare ametikooli 90. aastapäeva aktusel 6. novembril.
Aastatel 2007–2011 toetas OÜ Saarte Investeering Saare maakonna õpilasi ja nende juhendajaid, kes olid saavutanud silmapaistvaid tulemusi Eesti ja rahvusvahelistel aineolümpiaadidel ning riigieksamitel. 2010. aastast on Saarte Investeering stipendiumiga toetanud Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumi aasta lõpetajat ning olnud samast aastast ka Saaremaa jalgpallimeistrivõistluste peasponsor.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 53 korda, sh täna 1)