Mareli Rannapi tikand käis presidendi vastuvõtul (2)

Leisi vallas Selja külas Nelise talus elav Mareli Rannap, kes on tuntud pianisti Rein Rannapi õde ja juba kümme aastat saarel käsitööga tegelenud, tikkis pihlakobara, mis kaunistas ühe tänavusel presidendi vastuvõtul käinud daami kleiti.

“Tegemist oli moekunstnik Lilli Jahilo tellimustööga,” täpsustas Mareli Rannap, lisades, et väide, nagu oleks üks pidustustel kantud kleit olnud tema töö, on ilmne ajakirjanduslik liialdus. “Ega ma täpselt teagi, kelle seljas see kleit oli,” sõnas käsitöömeister tagasihoidlikult.
Mareli Rannapi sõnul tahaks ta emalt saadud käsitööpisikut kasutada n-ö palgatöös ja käib praegu Tallinnas projekti “Käsitööga tööle” raames seda kõike ka õppimas.
“Eks siiani on mind interneti kaudu üles leitud ja esemeid tellitud, sest mul on olemas nii koduleht kui ka blogi,” rääkis Mareli Rannap.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 225 korda, sh täna 1)