WRC-ennustuses kaksikjuhtimine

Autoralli MM-sarja Saarte Hääle ennustusvõistlusel läks teise etapi võit jagamisele koguni nelja ennustaja vahel. Indrek Koitla, Riivo, Hanna Tammel ja Kaarel Traumann kogusid kõik võrdselt 10 punkti. Fortuuna loosis seekord etapi võitjale määratud auhinna ehk Saarte Hääle ühe kuu tellimuse Indrek Koitlale. Tellimuse saab vormistada Saarte Hääle toimetuses.

Sarnaselt esimese etapiga oli edetabel ka Rootsi ralli tulemuste ennustamisel ülitihe. Kahe punkti vahemikku mahtus koguni 14 ennustajat. Kahjuks ei saanud ka seekord boonuspunkte Ott Tänaku koha õigesti pakkumisega, kuna saarlasele oli see ralli paras kadalipp ning finišisse ta oma Ford Fiestat tuua ei suutnudki. Siiski oli näha, et talirallil julgesid ennustajad Tänakule pakkuda rohkem esiviisikusse tulemist kui esimesel, Monte Carlo etapil. Kõik Tänakule panustajad pakkusid talle viiendat kohta.

Ennustusvõistluse üldarvestuses tõusis senise liidri Liina Jõgi kõrvale Indrek Koitla. Mõlemad on kogunud 18 punkti. Järgneb kolm ennustajat 17 punktiga ning punkt vähem on taas kolmel ennustajal.
Järgmine MM-etapp toimub 8.–11. märtsini Mehhikos, kus teed peaksid olema Tänakule juba sobivamad kui senistel etappidel. Seda on kinnitanud saarlasest rallisõitja ka ise. Tänaku senist südikat sõitu on tunnustanud ka tema tiimi M-Sport pealik Malcolm Wislon. See annab kindlasti ka ennustajatele rohkem julgust saarlasele head kohta pakkuda.
Seega ootame ennustustalonge 8. märtsi südaööks.


WRC-ENNUSTUS

Indrek Koitla 18, Liina Jõgi 18, Riivo 17, Alex 17, Ardi Traumann 17, Hanna Tammel 16, Kaarel Traumann 16, Kaido Maripuu 16, Marleen Karelson 15, Gert Tammel 15, Mati Heero 15, Andre Rahumeel 15, Priidu Saart 15, Lemmi Heero 14, Maario 14, Markkus Erin-Uussaar 14, Jaan Jõgi 14, Raivo Nurja 14, Mikk Tuisk 13, Hannes 13, Toomas Heero 13, Aarend Tõru 13, Maie Sirel 12, Arvo Sirel 12, Jako Jõgi 12, Tõnis Põlluäär 12, Kristo 11, Margus S. 11, Alar Erin-Uussaar 11, Annabel Maripuu 11, Sirje Jõgi 11, Kalle Sirel 11, Rein Altmäe 11, Kaur Sirel 10, Mihkel Truu 9, Liisu Jõgi 9, Kaido S. 9, Kaino Kolk 8, Lemmi Pihel 8, K. Keeroja 6, Den Tarmo Tool 2.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)