Venemaa kavandab sõjalise jõu järsku suurendamist

Venemaa kavandab sõjalise jõu järsku suurendamist

 

Venemaa peab järsult tõstma oma sõjalist võimsust, et valmistuda eluks ohtlikus maailmas, kus rikutakse rahvusvahelise õiguse norme, kus Lääs arvab, et tal on õigus sekkuda sõltumatute riikide siseasjadesse, ja kus vaenlased võivad rünnata, et haarata oma valdusse meie rikkalikud loodusvarad, hoiatab peaminister Vladimir Putin.

Selle nädala alguses nägi trükivalgust Venemaa peaministri ja presidendikandidaadi Vladimir Putini järjekorras juba viies programmiline artikkel. Nagu eelmistes artiklites, nii kirjutab Putin ka seekord oma plaanidest, mida ta riigipeana kavatseb lähima kuue aasta jooksul ellu viia. Muuhulgas lubab ta venemaalastele suurimat ümberrelvastumise programmi alates Nõukogude Liidu kokkuvarisemisest 1991. aastal.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 85 korda, sh täna 1)