Tiina Ool pühitseti kirikuõpetajaks (3)

Tiina Ool pühitseti kirikuõpetajaks

Foto: erakogu

Möödunud pühapäeval pühitsesid EELK peapiiskop Andres Põder (fotol vasakul) ja peapiiskop emeeritus Kuno Pajula Tallinna toomkirikus Kuressaare Laurentiuse koguduse laste- ja noortetöö juhi Tiina Oolu täieõiguslikuks kirikuõpetajaks.

Temast saab Kuressaare Laurentiuse koguduse abiõpetaja.
“Ma olen ikka seesama Tiina,” sõnas Tiina Ool ise tagasihoidlikult. “Teen kodukoguduses oma töid edasi, kuid nüüd saan pühitsetud kirikuõpetajana asendada Anti Toplaant ja mul on õigus iseseisvalt jumalateenistust pidada.”
Tiina Ool on lõpetanud usuteaduste instituudi magistrandina ja tegi kirikuõpetajaks saamise nimel läbi pooleteistaastase pastoraalseminari.
Tiina sõnul on see kõik ühe pikaajalise õppeprotsessi tulemus, mis on kestnud kokku kaheksa aastat. Ta tunnistas, et kerge pole see ju laste kõrvalt olnud. Tiinal on kolm tublit last vanuses 23–25. Seda enam on nüüd põhjust rõõmu tunda saavutatu üle.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 126 korda, sh täna 1)