Taksot röövida üritanud pätt jäeti türmi (5)

Taksoröövi katsetanud noormees lootis vahi alt vabaneda ja palus kohtul kaaluda võimalust lasta ta vabadusse tingimusel, et ta on elektroonilise valve all ja kannab jalavõru. Kohus jättis noormehe siiski vangi.

“Tõkend jäi muutmata,” kinnitas eile Saarte Häälele kohtunik Külli Mõlder, lisades, et lähiajal jõuab juhtum kohtusse.
Noormees üritas trellide tagant pääseda ka detsembris, kuid ka siis otsustas ringkonnakohus ta vahi alla jätta.
49-aastast taksojuhti rünnati Kuressaares ööl vastu 24. novembrit. Taksorööviplaaniga noormehed võtsid kaasa veljevõtme ja istusid Kuressaare kesklinnas taksosse. Lahe teele jõudnud, lõid kurjategijad meest pähe ja põgenesid sündmuskohalt.
Röövimiskatses on kahtlustus esitatud kahele alaealisele noorukile (16- ja 17-a). Detsembri alguses pani politsei käed raudu 17-aastasel noormehel, keda on varem kriminaalkorras karistatud, ja kohus andis loa ta vahi alla võtta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)