Selgusid parimad nuputajad

Läinud nädalal toimus Kuressaare gümnaasiumis maakonna 5.–6. ja 7. klasside matemaatikavõistlus “Nuputa”, millest võtsid osa Kuressaare gümnaasiumi, Saaremaa ühisgümnaasiumi, Orissaare gümnaasiumi, Valjala põhikooli, Kärla põhikooli, Muhu põhikooli, Kuressaare vanalinna kooli, Tornimäe põhikooli, Salme põhikooli ja Leisi keskkooli kolme- ja neljaliikmelised võistkonnad.

TULEMUSED

Parimateks peastarvutajateks osutusid Kaire Looris (5. kl) Muhu põhikoolist, Sven Mihkel Lember (6. kl) KG-st ja Silver Sepp (7. kl) Valjala põhikoolist.

Võistkondlikult:
5.–6. klass: 1. Tornimäe PK – Brita Laht, Ott Kärner, Martin Rei (õpetaja Kaidi Rannaäär); 2. SÜG-i II võistkond – Karl Viik, Karel Äär, Triinu Jakson, Sofia Demi Li Valge (õpetajad Linda Kuuseok, Marit Kikas); 3. Leisi KK – Kaili Nurk, Diana Magus, Kaupo Humal, Iiv Aavik (õpetaja Anneli Kandima).

7. klass: 1. Kuressaare vanalinna kool – Marie Pihlas, Marie Naak, Maria Pše-
nitšnaja (õpetaja Külli Põldma); 2. SÜG – Taavi Kuuseok, Kristi Haller, Mari Kolk (õpetaja Anu Ausmees); 3. Valjala PK – Jane Treima, Merili Mägi, Silver Sepp (õpetaja Anneli Nõmm).

Meelis Kaubi,
Saare MV

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)