Lumememmed vallutasid öösel Kuressaare (17)

Lumememmed vallutasid öösel Kuressaare

INNUKAD MEISTERDAJAD: Pargi ääres bussipeatuses meisterdasid Triin Aavik, Sander Proos, Georg Kesküla, Kadrin Hallik ja Juhan Kolk actadilli, kes itimeest õgib. Foto: Tõnu Veldre

Teisipäeva õhtul meisterdas ligi kolmsada noort Kuressaare linna noortekogu ja Saaremaa noortekogu eestvedamisel Kuressaares lumememmesid.

“Lumememmede arvu ei oska küll täpselt öelda, aga osalejaid oli umbes 230,” ütles ürituse üks eestvedajaid, Kuressaare gümnaasiumis õppiv Henri Rump. Tema sõnul sündis säärane idee pärast esmaspäevaõhtust linna noortekogu ja Saaremaa noortekogu ühiskoosolekut.
Internetis pandi Facebooki ka vastav üleskutse. “Facebookil on ikka jõud, seal oli ättendijaid õhtuks täpselt 300,” tähendas Rump.
Teisipäeva õhtul pool kümme koguneti Kuressaare kultuurikeskuse ette, piirkonnad jagati omavahel ära ning viimased memmede meisterdajad lõpetasid kella poole kahe ajal öösel.

Rump ütles, et kui algul loodeti, et tuleb umbes 50 noort kokku, siis tegelikult kogunes neid üle kahesaja, mis oli korraldajate arvates lihtsalt mega.
“Väga äge oli vaadata, kuidas noored koos askeldasid. Keegi lamedusi ei teinud, vaid nad olidki tõsiselt asja juures,” rääkis Rump, kelle sõnul seda muret ei olnud, et lund ei ole piisavalt. Pigem kardeti, et läheb nii külmaks, et lumi ei hakka kokku. “Õnneks läks nii, et saime asjad valmis ja suurt nurinat ei olnud,” rõõmustas Rump.
Põnevamad kujud, mis tehti, olid krokodillid, kilpkonnad, autod jpm. Lisaks Rumbile olid peakorraldajad Mart Laus Saaremaa ühisgümnaasiumist ja Rauno Lember KG-st. Kuressaare linnavalitsuse noorsoonõunik Lindia Lallo annab Facebookis teada, et nende osakonda oli üks linnakodanik toonud kommikarbi, et tänada kõiki noori, kes möödunud öösel tema emotsioonidekarika pilgeni täitsid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 149 korda, sh täna 1)