Treiel ja Nurme tulid kergejõustikus Eesti meistriteks

Nädalavahetusel Tartus peetud Eesti talvistel kergejõustiku sisemeistrivõistlustel tuli saarlastele kolm kuldmedalit. Eesti jooksuradade ühele valitsejale Tiidrek Nurmele jagus kaks ja jõudsalt vigastusest paranenud Linda Treielile üks medal.

Tiidrek Nurme võitis nii 1500 kui ka 3000 meetri jooksus ülivõimsalt. Lühemal maal tuli võit ajaga 3.48,64 ja 3000 meetris ajaga 8.12,67. Mõlemal distantsil edestas Nurme konkurente veenvalt.
Vigastusest paranenud Linda Treiel võttis taas kuldmedali kuulitõukes, saates raudmuna 14.63 peale. Kaugushüppes oli Treiel tulemusega 5.55 kümnendal kohal ja kõrgushüppes jäi esimesena medalita. Ületanud kõrguse 1.76, oli ta konkurentidega samal pulgal, kuid katseid oli tehtud rohkem.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)