Lumevallid teevad liiklemise raskeks (21)

Lumevallid teevad liiklemise raskeks

 

Kuressaare sõiduteede äärde kogunenud lumevallid teevad mitmetel tänavatel liiklemise raskeks. Kuressaare linnavalitsuse kinnitusel veetakse lund ka edaspidi linnast jõudumööda välja.

“Uuel tänaval sõitsime ikka peeglitega kokku,” rääkis üks murelik autojuht Saarte Häälele. Kuressaare pargist kesklinna poole viiva Uue tänava sõidutee osa on tõepoolest kitsamaks muutunud ning et teine auto mööda pääseks, tuleb lumesupi sees seisma jääda ja sõiduk praktiliselt vastu lumevalli parkida.
Ka on mõned kõnniteed lumest puhastamata ning jalakäijatel praktiliselt võimatu mõnd tänavalõiku läbida. Kui kitsal kõnniteel peaks keegi veel vastu tulema, peab krapsakam jalakäija lumevalli otsa ronima ja ootama, kuni teine kõndija möödas.
“Uuelt tänavalt on kindlasti plaanis lund ära vedama hakata,” kinnitas Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Kristiina Maripuu, lisades, et kindlat aega, millal seda tehakse, pole Kuressaare Linnamajandus veel täpsustanud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)