Kaarma võtab tööle kalmistute spetsialisti (6)

Kaarma vallavalitsus on otsustanud oma kalmistute haldamise kapitaalselt ümber kujundada ja korraldada. “1. maist kaotatakse kolm kalmistuvahi ametikohta (Saia, Kaarma-Liiva ja Putla) ning nende asemele palgatakse üks haldusspetsialist, kes hakkab vastutama kõikide kalmistute heakorra eest,” ütles Saarte Häälele Kaarma vallavanem Margus Mägi.

Mägi sõnul on Kaarma valla territooriumil kuus kalmistut, vald haldab neist viite, vaid valla territooriumile jäävat Kudjape kalmistut haldab edaspidigi Kuressaare linn.
Mais tööle hakkav haldus-spetsialist hakkab vastutama kõikide kalmistute heakorra eest, kaasates valla palgal olevaid heakorratöötajaid ja üldkasulike töötundide tegijaid (vallal on koostööleping  Lääne prefektuuriga).
“Et Kaarma vallas on seis selline, et maareform on jõudnud lõpujärku ning kahte maakorraldajat pole enam vaja palgal hoida, on otsustatud, et alates maikuust jääb neist tööle vaid üks ning praegusele teisele maakorraldajale pakuti koondamisel, lähtudes avaliku teenistuse seadusest, olemasolevat vaba ametikohta. Sellest ametnik aga loobus ning nüüd tuleb vallal peatselt välja kuulutada konkurss kalmistute haldus-spetsialisti ametikohale,” tutvustas Mägi asjade käiku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 43 korda, sh täna 1)