Ootame pesamunasid (1)

Juba mitmendat aastat tegutseb Kuressaare Laurentiuse koguduses väikelaste laulu- ja mänguring Pesamunad.

Igal kolmapäeva pärastlõunal on kogudusemaja ette “pargitud” mitmeid lapsevankreid. Laulutädi Meeli Reegi juhendamisel saavad selgeks esimesed lihtsamad laulud, hüpitamismängud, loomulikult toimub kogu tegevus ema süles või põlvedel. Pärast laulutundi saab istuda ühises kohvilauas, kus emad jagavad oma rõõme ja muresid. Lapsed mängivad ja õpivad ka omavahel suhtlema. Samuti oleme teinud esimesi käelise tegevuse katsetusi ja see on valmistanud palju loomisrõõmu nii lastele kui ka emadele.

Paraku kasvavad lapsed ruttu ja nii on mitmed sügisel alustanud põnnid saanud juba lasteaiaealisteks. Seetõttu ootame oma ringi uusi pesamunasid.
Saame kokku kolmapäeviti kell 16 kogudusemajas (Kauba tn 5). Oodatud on kõik, ka need, kel varem ei ole kogudusega mingit sidet olnud. Lähemat infot saab koguduse kantseleist E–N kell 10–17, tel 45 36 560 või tel 53 427 096 (Tiina Ool).

Õnnistust soovides

Tiina Ool,
koguduse laste- ja noortetöö juht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)