Kirsti Malmi Kuressaares

Kirsti Malmi Kuressaares

 

EELK rändlaulikul Kirsti Malmil (fotol) jääb märtsi algul seljataha järjekordne tööperiood Eestis. Sellest ajendatuna annab ta veebruaris hüvastijätu- ja tänukontserdid, kus laulab elust, usust ja Jumala armastusest.
Kontserte “Jumala armu väes” saab kuulata 20.02 kell 18 Kuressaare Laurentiuse koguduse majas. Sissepääs on prii.

“Mul pole olnud kombeks sedalaadi ettevõtmisi korraldada, aga misjonäri tööperioodi lõpp ajendas soolokontserte ette võtma, et eestlastega enne mitmekuist lahusolu veel kord kokku saada ja kuulajaid lauludega rõõmustada,” selgitas Kirsti. “Lisaks soovin Rannamõisa ja Kuressaare kontsertidel salvestada oma praegust repertuaari.”
Lauljatar on plaaninud CD-d juba aastaid, aga salvestus on seni edasi lükkunud. “Ma ei pea end stuudiomuusikuks, mul on raske laulda, kui ma ei näe oma kuulajaid,” põhjendas Kirsti. Nüüd on talle appi tulnud misjonärist kolleeg, muusik Tero Ruotsala, kellega koos loodetakse kitarrisaatega laulud õhust kinni püüda ja plaadile kanda. Uue plaadi sündi toetava õhkkonna loomises saavad osaleda kõik kuulajad!
Eestisse on Kirstit tagasi oodata aasta lõpu poole. Misjonäridele ettenähtud kodumaaperiood ei tähenda aga sugugi puhkust, vaid suure osa ajast veedab Kirsti Soomes kogudusi külastades ning seal Eestit ja siinset kogudusetööd ja elu-olu tutvustades, et misjonitööle Eestis leiduks toetajaid.

Anti Toplaan

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)