Politsei tabas Tornimäe kaupluse varga (2)

Politsei tabas möödunud nädalal Tornimäe kauplusest jaanuari alguses alkoholi ja tubakatooteid varastanud mehe.

“Reedese seisuga on varguse toime pannud isik tuvastatud ja 24-aastasele noormehele on esitatud kahtlustus,” lausus Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht. “Rohkem lisainfot pole selle kohta kahjuks võimalik anda.”
Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et kahtlustuse järgi varastas noormees jaanuaris Tornimäe kauplusest ligi 300 euro väärtuses alkoholi ja tubakat.

“Sissetungimisega varguse eest näeb seadus ette rahalise karistuse või kuni viis aastat vangistust,” ütles Annely Erm. Ta ei soostunud kommenteerima Tornimäel levivat juttu, et varguses kahtlustatav olevat pärast kuriteo sooritamist varastatud kraami kaupluse juhataja ukse taha viinud. “Sisulisi menetlusandmeid pole võimalik menetluse käigus avaldada,” sõnas Annely Erm.
Tornimäe kaupluses oli see viimase poole aasta jooksul juba teine sissemurdmine ning ka juulis varastati kauplusest alkoholi. Kas kaks kuritegu on omavahel seotud, selgitab uurimine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 102 korda, sh täna 1)