Kabe noortevõistlusel suur osavõtt

Rõõmustavalt palju lapsi – 31 viiest koolist osales koolinoorte kabeesivõistlustel. Mängiti neli kaheringilist turniiri.

Kõige rohkem – 10 last mängis nooremate poiste turniiril. Kahe eelmise aasta võitja Paul Antsaar jun. (SÜG) mängis seegi kord edukalt, kogudes 13 punkti 18-st võimalikust. Ometi ei piisanud sellest esikohaks, sest Miko Pärn (Muhu) sai kokku veel pool punkti rohkem. Kolmas oli ka eelmisel korral esikolmikus lõpetanud Karl Henry Teär (Kahtla) 11,5 punktiga.
Kaheksa noorema astme tütarlapse turniiri kaks parimat kordasid läinudaastast edu: 1.Hedili Nõu (Tornimäe) – 11 (14-st) 2.Kaie Ennemuist (Kahtla) – 10,5. Kolmas oli Airi Saarma (Mustjala) 7,5 punktiga.
Enne seekordset võistlust oli Reivo Vinter (Mustjala) võitnud poiste keskastme turniiri juba viiel korral. Tuli ka kuues esikoht, aga mitte kergelt. Vinter kogus 10 punkti 12-st ja ainult poole punktiga jäi maha esmakordselt keskastmes võistelnud Tristan Vann (Kahtla), kelle süvenemine mängu jättis väga hea mulje. Kolmas oli ka eelmisel aastal auhinnalisele kohale jõudnud Danel Hütt (Muhu) 6 punktiga.
Kuus keskastme tütarlast jõudsid oma turniiriga natuke liiga kiiresti lõpule. Kogenud Anni Luup (Kahtla) loovutas vastastele ainult pool punkti ja võitis kindlalt 9,5 punktiga. Järgnesid tema kooliõde Marleen Nõu 6,5 ning Gerda Sagor (Mustjala) 6 punktiga.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)