Lasteaednikud ja vanemad: nõuete täitmisest üksi ei piisa

Jaanuaris kontrollis päästeamet kaheksat maakonna lasteaeda, millest viis said ettekirjutuse tuleohutusnõuete täitmata jätmise eest. Lasteaedade juhid ja mudilaste vanemad peavad ohutusnõuete täitmist oluliseks, ent lisavad, et nõukaaegsete hoonete puhul on sellest üksi vähe.

Pargi lasteaia direktor Riina Saar ja Tuulte Roosi lasteaia direktor Helle Karu kinnitasid, et varem nende juhitavatele asutustele ettekirjutusi tehtud ei ole.
Igal aastal lasteaedades tuleohutusnõuete täitmist kontrolliva Lääne-Eesti päästekeskuse tuleohutusbüroo vaneminspektor Aivar Mänd kinnitas siiski, et nõuded lasteaedadele pole mullusega võrreldes karmimaks läinud. “Asi on selles, et linnavalitsusel on olnud tegemist paljude muude objektide renoveerimise ja kaasajastamisega ning neile on lihtsalt puhtrahalises mõttes hingamisaega antud,” rääkis Mänd. “Rohu lasteaeda ju renoveeriti ja Ristiku lasteaeda hakati täiesti nullist.”

Täismahus loe Saarte Hääle paberväljaandest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)