Juhtkir: Valjala poiste kangelastegu (2)

Hundijalavesi on tarkade meeste jook, öeldakse. Kui seda liialt pruukida, võib õnnetus tõesti hüüdmata tulla. Kindlasti oleks too õhtu võinud ühele päris “äraväsinud” mehele Valjalas saatuslikuks saada, kui kaks põhikooli poissi poleks külmast kanget meest kohalikust bussipeatusest leidnud ja abi otsima läinud.

Õnneks leidsid poisid endale appi täismehe, kel veidi enam ihurammu ja kes “väsinud teelise” kenasti tolle oma koju toimetas. Nii et lõpp hea, kõik hea.

Meil on aga heameel, et noored mehed ei lähe ükskõikselt mööda, kui keegi abi vajab, ega mõtle, et ah mis, joodik, las ta olla. Aga kui pole joodik? Kui on terviserike? Kui inimesel hakkas lihtsalt halb? Nii et kui ise ei saa ega jaksa aidata, tuleb leida keegi, kes suudab ja saab, ning lõppude lõpuks on meil ju ka hädaabinumbrid olemas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)