Mees peksis teist päise päeva ajal kultuurikeskuses (9)

Kuressaare kultuurikeskuse teisel korrusel raamatukogu fuajees tungis 3. veebruaril enne kella 17 üks külastaja teisele kallale ja andis talle peksa. Politsei saabudes olid mõlemad osapooled aga lahkunud.

“Väga agressiivne umbes 30-aastane mees ründas teist,” kirjeldas murelik ja anonüümsust palunud kodanik Saarte Häälele, lisades, et teine mees, kel võis vanust olla 40 ringis, ei löönud vastu, vaid püüdis end vaid kaitsta.
Peksjat üritasid takistada teised raamatukogu külastajad, kuid tulemusteta. Inimeste karjumisest hoolimata jätkas kallaletungija teise tümitamist. Kui inimesed palusid raamatukogu töötajatel politsei kutsuda, kõndis peksja ähvardavalt vahelesegajate poole, kes põgenesid lugemissaali. Kurjategija pöördus kannatanu juurde tagasi ja lõi teda veel.

“See kõik toimus kultuurikeskuses, vaid paarikümne meetri kaugusel linnavalitsusest ja umbes paarisaja meetri kaugusel politseimajast,” imestas linnakodanik, rõhutades, et selline kuritegu pandi toime kohas, kus väikesed koolilapsed käivad kooliülesandeid tegemas.
Tema arvates on teiste inimeste hirmutamine ja ohu tekitamine demokraatlikus riigis väga hukkamõistetav tegu.
“Sellised teod tuleb avalikult hukka mõista ja süüdlasi karistada,” märkis kodanik.
“Politsei käis sündmuskohal, kuid mehed olid lahkunud ja politseisse keegi avaldust teinud ei ole,” ütles Saarte Häälele politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammeleht, lisades, et kuna mehed midagi ära ei lõhkunud, ei olnud pretensioone ka raamatukogul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)