Linnapea ei vabanda, Urmas Sepp ei maksa (4)

Kuressaare linnavalitsus lõpetas Urmas Sepa vaide menetlemise ja jõudis otsusele, et ametkondliku uurimise käigus tehtud järeldused said vaide uurimise käigus uute tõendite valguses vaid kinnitust.

Linnavalitsus esitas Urmas Sepale 640-eurose kahju hüvitamise nõude, kuna paneb Sepale süüks riigihanke seaduse rikkumisega linnale tekitatud kahju. Urmas Sepp oli abilinnapeana muusikakooli renoveerimisel hankekomisjoni juht ja osales supelranna kaasajastamisel kui eraisik hanke eest vastutava persoonina.
Urmas Sepp linnavalitsuse ametkondliku juurdluse tulemusi ei tunnistanud ja nõudis juurdluse akti tühistamist. Samuti nõudis Sepp Kuressaare linnapealt Mati Mäetalult avalikku vabandust, kuna viimane olevat tema kohta meedias esitanud ebaõigeid andmeid ja väärtushinnanguid ning alusetuid süüdistusi.
Vaiet menetlenud komisjon leidis, et vabandamise nõudel pole alust ja seega linnapea ei vabanda. Urmas Sepa keeldumist maksmisest menetleb taas sama komisjon.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)