Kuusk kangutab Orissaare lasteaeda (5)

Kuusk kangutab Orissaare lasteaeda

 

Orissaare lasteaia väravas kasvav mitmekümneaastane kuusepuu tuleb direktor Saida Kuuse sõnul kindlasti maha võtta, sest puu juurestik kergitab maja ning oksad kriibivad saali aknaid ja hoone seinu. Lisaks varjab puu tänavavalgustust.

“Ma olen Aarne (Põlluäär, vallavanem – toim) ja Martini (Käärid, ehitusnõunik – toim) siia kuuse alla kutsunud, et äkki sobiks see valla jõulupuuks, aga nemad leidsid, et see on ikka nii rääbakas, et ei aita,” rääkis direktor.
Viimasel hariduskomisjoni istungil tehti ettepanek kuusk rahaks teha, pakkudes seda näiteks lillepoodidele. “Kui on mõni firma, kes seda tahab, võib kuuse hommepäev maha võtta. Peaasi, et see mu saali ära ei põrutaks ja meie viimast aeda ära ei lõhuks,” ütles Saida Kuusk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 73 korda, sh täna 1)