Lucifer paneb kevadel uksed kinni (12)

Legendaarne Orissaare ööklubi Lucifer sulgeb mai lõpul uksed, kinnitas Saarte Häälele ööklubi omanik Märt Sõber, kes on Orissaares ööklubidega tegelenud 15 aastat.

“Eks seda tuleb võtta pragmaatiliselt, lihtsalt maakohtades surevad sellised asutused klientuuri puudumise tõttu välja,” ütles Sõber, lisades, et tänapäeval nõuab muusika-meelelahutuspaiga elus hoidmine üsna suuri kulutusi.
“Aga suvel pakume diskolembelistele noortele võimalust tulla Illiku lattu ning sügisel laiendame ehk veidi Teist Kodu, mis kunagi oli päris peopaik, nüüd on aga muutunud söögikohaks,” rääkis Sõber.
Mis saab aga Luciferi ruumidest? Märt Sõber nentis, et kuna need kuuluvad vallale, siis vald ka otsustab, mis neist edasi saab. “Minu teada on kultuurimaja nende vastu huvi tundnud,” märkis ööklubi omanik.
Orissaare kultuurimaja direktor Anu Viljaste ei osanud eile veel öelda, millised plaanid neil Luciferi ruumidega on. “Kõigepealt tuleb ruumid kätte saada, siis remont teha. Seda, et meil ruumi üle jääks, karta ei ole, meil on küllalt palju kollektiive, kes vajavad oma kooskäimiskohta,” märkis Viljaste.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 112 korda, sh täna 1)