Ülesaaremaalist mälumängu juhib Kaali Vesiroosid

Ülesaaremaalise mälumängu teise etapi esikoht läks jagamisele esimese etapi võitja Kaali Vesirooside, Orissaare Muhu SK ja Taritu Proso vahel. Kõik said 19 punkti.

Korraldajate sõnul olid teise etapi küsimused veidi raskemad ja seega punktisaak kesisem. Teisel etapil osales üle Saare maakonna 214 inimest ja kokku mängiti 15 eri paigas. Kahe etapi kokkuvõttes juhib Kaali võistkond 5-punktilise eduga Kuressaare II Nooruse ja Kärla Tõllu Poegade ees.
Saarte Hääl avaldab 10 parema üldjärjestuse.
Rohkem saab infot aadressilt www.saartemangud.ee.

 


 

MÄLUMÄNG

Kaali Vesiroosid 45; Kuressaare II Noorus 40; Kärla Tõllu Pojad 38; Orissaare SK Muhu 38; Torgu Kadakas 37; Lümanda I 36; Salme Rannapargi 35; Kuressaare Tuul 35; Kuressaare Taurus 33; Taritu Proso 33.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)