Taavi Eigo võitis kolmekordset Soome meistrit (video)

Turniiril Baltic Open kolmekordse Soome meistri Timo Veneläise vastu minnes näitas meie andekas sportlane Taavi Eigo end täiesti uuest küljest. Taavi on ennast juba tõestanud paljudel spordialadel. Judo, kreeka-rooma ja vabamaadlus, karate, MMA ja kikkpoks on alad, kus Taavi Eigo on saavutanud tähelepanuväärseid edusamme.

Viimatimainitud turniiri loetakse kikkpoksis raskemaks just laialdase esindatuse poolest. Siin on tihti medaliteta jäänud ka mitmekordsed Eesti meistrid.
Pingelised treeningud viimase kolme kuu jooksul Mario Väina pideval juhendamisel päädisid suurepärase võiduga kuni 60-kilogrammiste finaalmatšis. Juba esimeses raundis näitas Taavi, et kerge vastane ta ei ole. Soomlase üliagressiivne algus jooksis põhiliselt tühja. Tema löögid tabasid õhku või parimal juhul sattusid kaitsesse. Samas tuli tal kogeda teravaid vasturünnakuid ja täpseid tabamusi, mis jahutasid esialgset tuhinat päris edukalt. Teine ja kolmas raund olid juba kindlalt Taavi omad. Tema dikteeris tempot ja ründas pidevalt. Kohtunike häältega 2 – 1 kuulutati võitjaks Taavi Eigo.

Olev Väin

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 112 korda, sh täna 1)