Venemaale, maailma parimate sekka (2)

Venemaale, maailma parimate sekka

USKUMATU SAAVUTUS: "See oli nagu pääs maailma paremate sekka," iseloomustas Tiina Rätsepp (tagareas paremal) laste saavutatut. Tiina kõrval on õpetaja Laine Sepp ning ees väga tublid lapsed Karret Sepp, Eva Arnis, Katre-Liis Võhma, Ida Johanna Loel ja Karl Jõgi.
Foto: Erakogu

Üks Kuressaare linna tänavuse aasta teo preemia saajaid oli ka Kuressaare muusikakooli keelpilliõpetaja Laine Sepp – tunnustus tuli talle nii läinud aastal toimunud poiste X keelpillifestivali kui ka teiste suuremate ja väiksemate saavutuste eest. Suurimaks neist peab pedagoog ise aasta lõpul Peterburist rahvusvaheliselt festivalilt koju toodud ansamblite teist ja kahe solisti kolmandaid kohti.

“Saavutust võib võrrelda ilmselt sellega, kui meie lauljad läheksid Itaaliasse teiste lauljatega mõõtu võtma,” tähendas Laine Sepp, sest nii tugevaks peetakse Venemaa viiulikooli traditsioone.
“Peterburi oli nagu pääs maailma paremate sekka, Lainele endale on see nagu elutöö tulemus, mida kohe nagu ei märkagi, sest kui näiteks poistefestivali töö on konkreetne aeg ja tulemus, mis hõlmab suurema osa inimestest, siis tuua ära teised-kolmandad kohad Peterburist on lausa mõõtmatu suurusega tulemus,” on eduka ansambli klaverisaatja Tiina Rätsepp rõõmus, sest on ju teada vene viiulimängijate maailmaklassi kuulumine.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest. Telli leht siit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 84 korda, sh täna 1)